top of page

SZALTÓ WORKSHOP

Rengetegszer találkozunk az alábbi kérdésekkel: "Meg tudnék tanúlni én is szaltózni?" "Mikor tanulhatok meg szaltózni?" "Mennyi idő megtanulni szaltózni?"

Illetve sokszor találkozunk oyan érdeklődőkkel, akik "csak" ezeket a mozdulatokat szerették volna megtanulni, így úgy döntöttünk hogy, indítunk egy workshop-ot, ami kifejezetten a szaltók megtanulásáról szól.

Ezeken az órákon bárki részt vehet, nem kell hozzá parkourosnak, vagy akrobatának lennie.  Nem olyan nehéz mozdulatokról van szó, ha az oktatás jól fel van építve, és megfelelő eszközök rendelkezésre állnak a tanulásához.

Sok videót láttunk az interneten, ahol percek alatt tanul meg valaki a szaltókat, viszont ennek a sietségnek , kapkodásnak hosszútávon hibás és bizonytalan a végeredménye. Ezért szeretnénk segíteni e tanfolyamnak az elindításával.

Fontos megemlítenünk, hogy egy jól kivitelezett szaltó elsajátítása időt vesz igénybe, valakinél többet valakinél kevesebbet. Ez álltalában a jelentkező sportbeli múltjával van szoros összefüggésben, és merőben eltérőek minden ember adottságai.

Ezt a workshopunkat nem csak azoknak ajánljuk, akik még egyáltalán nem tudnak hátraszaltózni, hanem azoknak is, akiknek már megvan ez a mozdulat csak még nem érzik elég biztonságosnak, magasnak vagy koordináltnak, esetleg valamilyen variációját szeretnék megtanulni.
 

  • A szaltó workshop ára azonos a vezetettt edzések árával, így a bérletek alkalmai is felhasználhatók a workshopokon.

  • időpont: az EDZÉSEK fül alatt található

bottom of page